Kontakt og foredrag

Mit navn er Nina Askov.  Det er mig, der er “The Buglady” og min mission med bloggen her og de foredrag og events, jeg holder, er at oplyse forbrugerne om alle fordelene ved at spise insekter. Lige fra de miljø- og klimamæssige til de gastronomiske og sundhedsmæssige.  Insekter er her den rene pakkeløsning og det forsøger jeg at videreformidle til publikum på en måde, der vækker nysgerrighed, latter og  begejstring. Vi afslutter altid med en insektsmagning, hvor der er mulighed for at smage 4 forskellige slags insekter, så man får et indtryk af, hvordan de smager og hvordan man kan bruge dem i køkkenet.

Prøv mit foredrag med efterfølgende smagning, som indledning til en fest eller en konference. Det er den perfekte icebreaker, der hurtigt bringer folk sammen og giver samtaleemner til hele aftenen.

Ønsker du at booke mig til et foredrag eller insektsmagning, kan du rette henvendelse til Athenas.dk

Har du brug for mig som konsulent på et projekt eller som underviser i madlavning med insekter,  kan jeg kontaktes på:
mail: ninaaskov@buglady.eu
mobil: 26952461

Cvr: 33019483

Studerende der skriver opgave

Jeg får afsindig mange henvendelser fra elever/studerende, der skriver opgaver om insekter og gerne vil have et interview. Jeg vil rigtig gerne hjælpe, men bliver nødt til at tidsoptimere lidt.
Derfor: ring på 26952461, når I er klar med jeres spørgsmål og optag interviewet på telefonen, så I har den dokumentation I skal bruge. Jeg besvarer ikke spørgsmål eller henvendelser på mail og jeg har ikke tid til et personligt møde, da jeg ellers ikke kunne bestille andet.

Tidligere events

Oplæg om forbruger adfærd i forhold til insekter på Geologisk Museum i forbindelse med Bugfest august 2017

Oplæg og smagning af insekter på Guldborgsund Bibliotek, september 2017

Oplæg om forbrugeradfærd til netværksmøde i Dansk Insekt Netværk på Teknologisk Institut Århus august 2017

Irmas årlige messe, “Mad og glæde” marts 2017 – servering af smagsprøver med insekter.

Foredrag og smagning hos Danmarks Naturfredningsforening november 2016:

dn3

Tilberedning af frokost med insekter til ministerbesøg på Heimdal Entofarms august 2016:

ministerbesoeg

Copenhagen Cooking 2016. “Talk and tasting”  i Cph. Foodspace:

14123320_10154676696332345_1576965527_o

 

Anne-Sofie og jeg serverer insekter til TEDx Copenhagen “Reconsider this”:

anne

 

Foredrag og insektsmagning for de studerende medlemmer af IDA marts 2016:

Nina5

 

Foredrag og smagning af “Tomorrows Meatball” (med voksmøllarver) på Space10 i Kødbyen 2015.

mig space10

Foto ovenover: Lukas Renlund

Insektsmagning til Omstilling Nu’s konference, “Economy, People, Planet 2015 (EPP15) november 2015.

20151114_140647

Sæsonafslutning med Rebel Food 25.-26. sep. 2015, hvor jeg serverede smagsprøver med græshopper, melorme og wax mot larver sponsoreret af Kalu.

IMG_2323

Nedenstående er et billede fra Forskningens Døgn 2015 på Lyngby Bibliotek, hvor jeg serverede smagsprøver med insekter.

IMG_0080