Perlebygbarer med Buffalo larver

Buffalo larverne gør her at barerne  mætter lidt længere.

Til 12 barer

25 g frysetørrede Buffalo larver (Din Insekt Butik)
75 g hakkede mandler
3 dl puffede fuldkorns perlebyg
100 g hakkede tørrede abrikoser
75 g hakket mørk chokolade 75%
1 dl honning

I en skål blandes de puffede perlebyg, Buffalo larverne, de hakkede mandler og abrikoser. Et ildfast fad beklædes med bagepapir. Halvdelen af den hakkede chokolade fordeles henover bunden. På en pande varmes honningen og når den er helt smeltet og begynder at bruse op tilsættes indholdet af den skål, hvor du lige har blandet ingredienser. Rod godt rundt til alle ingredienserne er sovset ind i honning. Vend rundt i det i ca. 5 min. og tøm derefter indholdet over i fadet beklædt med bagepapir. Pres det godt sammen med en ske og drys resten af den hakkede chokolade henover. Lad massen stivne et par timer, hvorefter den kan skæres ud i barer.

75 g frysetørrede Buffalo orme (https://www.dininsektbutik.dk/)
Energiindhold pr. 100 g ved brug af melorme:

1817 kJ – protein 11,4 g, kulhydrat 46,2 g, fedt 25,2 g (mæt. fedt 6,6 g, monoumættet. 7,1g, polyumættet 1,6 g)

Energiindhold pr. 100 g ved brug af fårekyllinger:

1895 kJ – protein 13 g, kulhydrat 45 g, fedt 25 g (mæt. fedt 6,6 g, monoumættet 6,7 g, polyumættet 1,5 g)