Bugworkshop for børn i Øksnehallen 17. juni-2. august

DSC00462

I går var Anne-Sofie og jeg ude på Herstedøster Skole for at holde foredrag, og gå i køkkenet med eleverne for at lave mad med insekter. De dybstegte græshopper med chili mayo var klart dem, der var mest populære.

Eleverne var forbavsende modige, og tøvede kun lidt overfor insekterne. Mange havde en positiv aha-oplevelse, hvor de efter at have smagt konstaterede, at de da smagte meget godt.

Hvis du kender en skoleklasse eller en fritidsklub, der kunne være interesseret i sådan en Bugworkshop, så kan det arrangeres med Øksnehallen i forbindelse med en fotoudstilling, der løber hen over sommeren http://www.africareframed.com/#events. Blot kontakt: Kit Vatit Jensen – mail: kit@dgi-byen.dk og aftal nærmere.

Læs artikel i Albertslund Lokalavis, der var ude og lave en reportage med eleverne: Albertslund Lokalavisen