Beerbugs invaderer Sidecar på lørdag

Beerbugs

Min studiegruppe og jeg har en plan. På dette modul har vi fået til opgave at udvikle et innovativt produkt, og forsøge at få det sat i produktion.

Vi har derfor udviklet en snack i form af bagte voksmøllarver, der smager lige som flæskesvær. Vores håb er, at Cafe Sidecar  vil tage dem til sig, og sætte dem  på menukortet. På den måde, vil der være et fast sted, hvor man som forbruger kan gå hen og smage insekter til priser, der er mere overkommelige end hos Noma. Bliver det en succes, vil det forhåbentlig skabe så meget efterspørgsel, at supermarkederne vil blive nødt til at have insekter i frysediskene. Og dermed: Mission Accomplished!!

På lørdag præsenterer vi dem sammen med pop up køkkenet, Maobao, der holder til hos Sidecar i weekenderne. Så kom og få en øl eller en af deres lækre cocktails sammen med en lille larve eller to.