Crunchy voksmøllarver

IMAG0298 (1)

 

“De smager jo lige som flæskesvær” er den sætning jeg har hørt mest i forbindelse med serveringen af dem her. De er virkelig gode at starte med, hvis man ikke føler sig helt tryg, ved det der med insekter – og så er de super nemme og hurtige at lave.

1 skålfuld:

150 g voksmøllarver (frost)
1 spsk. rapsolie
1 ts. fint salt
1 ts. røget paprika eller barbecuekrydderi

Tænd ovnen på 175 gr. varmluft. Hæld voksmøllarverne direkte fra fryseren og op i en skål og bland dem med olie, salt og paprika. Hæld dem derefter ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for at fordele dem på bagepladen, så de ikke ligger for tæt. Når ovnen er gennemvarm, bages de i 17-20 min. Hold dog øje med dem, så de ikke brænder på. Tag dem ud, og test om de er sprøde. Hvis ikke, puttes de tilbage i ovnen og bager videre et par minutter mere. Det er vigtigt, at de er helt sprøde.

IMAG0286 (1) Se hvor glad hun ser ud.