Larve kiks

IMAG0733

Buffalo larver er oplagte at bage ind i kiks eller knækbrød. Du kan købe dem som pulver og på den måde øge næringsværdien i kiks eller knækbrød

Til ca. 40 kiks:

50 g Buffalo larver pulver (http://www.dininsektbutik.dk/)
2 dl fint hakkede pecannødder
1 dl sesamfrø
1 dl havregryn
1 dl solsikkekerner
1 dl grahamsmel
2 dl hvedemel
1 ts fint salt
3 ts lakridspulver
1 knivspids cayennepeber
1 ts bagepulver
1 dl rapsolie
2 dl vand

Put alle de tørre ingredienser i en stor skål. Tilsæt olie og vand og ælt det hele godt sammen. Dejen deles nu i 2 lige store klumper og rulles ud hver for sig mellem to stykker bagepapir penslet med lidt olie til de er helt tynde. Det øverste stykke bagepapir hives af og med en kniv skæres der linier på kryds og tværs i dejen, så der fremkommer tern i kiksestørrelse. Bag dem i  en forvarmet ovn, 17 min ved 180 gr. varmluft – gerne samtidig i to etager.