Voksmøllarver i Satay sauce

IMAG0109

De her var ret så populære på min stand i weekenden. Selvom voksmøllarverne egentlig ikke ser særlig appetitlige ud, gled de godt nok nemt ned – selv hos skeptikerne. Så denne opskrift kunne være et godt sted at starte, hvis man ikke har spist insekter før.

3 pers.

3 spsk. rapsolie (ikke den koldpressede)
½ dl fint hakket frisk ingefær
1 fint hakket rød chili
2 fed fint hakket hvidløg
1 stort fint hakket rødløg
1 spsk rød karry pasta
1 bakke voksmøllarver (frost)
3 spsk. peanutbutter
½ dl soyasauce
3 dl hakket hvidkål
1 dåse kokosmælk
2 store håndfulde frisk hakket koriander

På en pande varmes rapsolien godt op. Kom hvidløg, rødløg, ingefær og chili på og rør godt rundt. Tilsæt den røde karry pasta og sørg for at den bliver godt fordelt over det hele, inden wax mot larverne tilsættes sammen med soyasauce.  Rør rundt et minuts tid og tilsæt så peanutbutter. Sørg for at det bliver godt fordelt og tilsæt så hvidkål og kokosmælk. Rør rundt et minuts tid og server så med koriander og friskkogte ris.