Forskningens døgn på Lyngby Bibliotek

duft af mad (1)
Foto: Dreaming Light Photography

Lørdag d. 25. april  kl. 10-14 vil jeg være at finde foran Lyngby Bibliotek, hvor jeg er blevet hyret til at lave mad med insekter og servere smagsprøver. Jeg er super spændt på, hvor mange der vil komme og smage.

Så har du lyst til at smage:

  • Kandiserede græshopper
  • Pasta med fårekyllingepesto
  • Rødkålssalat med fårekyllingepesto og ristede melorme
  • Ramsløg-blomkålssuppe med ristede melorme

Så kom forbi og sig hej.

Hvis du kommer kl. 13, kan du desuden høre et spændende foredrag med Joachim Offenberg, der fortæller om alle fordelene ved at spise insekter, og  hvilke af dem vi kan forvente at se på menuen i fremtiden. Her har du også mulighed for at smage på myrer (smager af citron – eller af appelsinskal, hvis det er orangemyrer) og se en video om, hvordan man parterer en skorpion.

Jeg håber vejret holder, og at vi ses på lørdag.