Rødkålssalat med pærer, feta og sprødstegte melorme


3 pers.

Salat
2 dl fint snittet rødkål
1 stor pære skåret i tern
1 stor håndfuld groft hakket persille
½ gul snackpeber skåret i tynde skiver
1 dl feta
8 groft hakkede valnødder
25 g frysetørrede melorme
1 ts fint salt

Dressing
1 ts Dijonsennep
½ ts honning
2 ts hvid balsamico
5 ts koldpresset rapsolie

På en pande ristes melormene et par minutter, hvorefter de drysses med 1 ts. fint salt og overhældes med 3 spsk. vand. Rod hurtigt rundt i melormene med en palet, så vandet når at opløse saltet, der lægger sig i et ultra fint lag om melormene. Bliv ved at rode rundt til alt vandet er fordampet og så yderlige et par minutter, så melormene bliver helt sprøde. Tag dem af panden og lad dem køle af på en tallerken.

Grøntsagerne snittes, arrangeres i et fad, hvor de blandes med dressingen. Smuldr feta hen over og top med persille, valnødder og melorme.