Bagte auberginer med valnøddecreme med Buffalo orme

Bagte auberginer:

3 auberginer skåret i 1½ cm tykke skiver
lidt olivenolie til pensling
lidt salt og friskkværnet peber

Valnødde/Buffalo creme:
1 spsk olivenolie
75 g Buffalo orme
100 g valnødder
1 fed knust hvidløg
1 ts karry
½ dl fløde
½ ts salt

Lidt hakket persille til pynt

Skær auberginerne i skiver. Pensl dem på begge sider med olivenolie og drys med salt og friskkværnet peber. Bag dem i en forvarmet ovn på 175 gr. i ca. 35 min. Når halvdelen af tiden er gået, tages de hurtigt ud og vendes, hvorefter de får lov at bage videre.

På en pande varmes 1 spsk olivenolie og Buffaloormene ristes heri under omrøring. Tilsæt karry, hvidløg og valnødder og fortsæt med at røre. Derefter tilsættes fløden, som får lov til at koge lidt ind. Smag til med salt før det hele hældes i en minihakker og blendes til en glat creme, som sættes på de bagte aubergineskiver med en spiseske og drysse med persille.