Æggesalat med Buffalo larver

Til 4 pers.

Æggesalat
4 hårdkogte æg groft hakket
2 æggeblommer
1 ts Dijonsennep
1 fed knust hvidløg
2 dl rapsolie (den billige

Karry Buffalo larver
1½ dl frysetørrede Buffalo larver
½ dl kogende vand
½ ts salt
½ ts karry

Karry larver: Bland kogende vand, salt, karry og Buffalo larver i en skål. Når larverne har suget al vandet til sig, spredes de ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bages i en 175 gr. varm ovn i 10 minutter til de er helt sprøde.

Æggesalat: I en skål piskes æggeblommerne, hvidløg, sennep og salt i et helt minut før rapsolien tilsættes lidt efter lidt under konstant piskning. Mayonaisen blandes nu med de groft hakkede æg. Vurder selv hvor meget mayonaise du vil have i forhold til æg. Det er forskelligt, hvor mayonaiseholdig folk kan lide en æggesalat.

Server på rugbrød med et salatblad og top med et generøst drys Buffalo larver og lidt dild.