FN’s Verdensmål på Spejdernes sommerlejr 2017

Læs mere om FN’s 17 verdensmål HER

Udgangspunktet for aktiviteterne på Spejdernes Sommerlejr i år, er FN’s 17 Verdensmål for en mere bæredygtig verden. Der vil være 17 poster med aktiviteter, der alle relaterer til et specifikt verdensmål.

Mål nr. 2 handler om at gøre en ende på al sult. Ca. 800 millioner mennesker verden over, har ikke mulighed for at spise sig mætte hver dag.  Der er altså brug for, at udvikle næringsrige fødevarer, der kræver minimalt med plads, vand og naturressourcer. Voila! Ind på scenen træder insekterne, som brillerer på alle disse områder. Og som insektambassadør er jeg blevet bedt om at bidrage til aktivitet nr. 2 med et insektmåltid, der kan tilberedes over bål. Retten blev testet af et par spejderledere i tirsdags (billede nedenfor). Det gik godt, så nu er vi så klar til at modtage de mange tusinde spejdere, der skal på sommerlejr. Vi glæder os.