Banan muffins med insektmel

Pga. insektmelet har disse muffins et højere indhold af protein, umættede fedtsyrer og fibre end almindelige bananmuffins. Derfor mætter de i længere tid og er sundere. De er derfor ideelle til morgenmad eller i madpakken, som en lækker snack, der kan nydes med god samvittighed.

12 stk.
2 ts vaniljesukker
1½ dl insektmel (Her har jeg brugt græshoppemel. Insektmel kan købes HER)
1 dl havregryn
1 dl grahamsmel
2 dl hvedemel
1 ½ ts. bagepulver
1½ dl rørsukker
150 g finthakket mørk chokolade
3 mosede mellemstore bananer
1 dl rapsolie
2 æg
3 dl mælk
12 stk papirforme

Alle de tørre ingredienser blandes i en skål. Derefter blandes alle de våde. De tørre og de våde ingredienser mixes. Sæt papirforme i en 12 hullers muffinform og fordel dejen heri. Bag dem i en forvarmet ovn ved varmluft 175 grader i 20 min.