cropped-cropped-13170654_10154378953337345_874811984_o.jpg

Pesto med fårekyllinger

IMAG0823

Tørrede fårekyllinger er knasende og har en lidt speciel smag af urter. På den måde er de perfekte til pesto.

1 portion:

50 g tørrede fårekyllinger (fås:  http://www.eatgrub.co.uk/product/edible-crickets/)

1 dl hakket frisk basilikum

1 dl hakket frisk persille

1 fed knust hvidløg

50 g mandler

4 spsk frisk revet parmesan

1½ dl god olivenolie

1 dl vand

1 strøget ts. salt

Put alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til pestoen er helt jævn.

Anvendelsesmuligheder: Vendt i pasta, quinoa eller perlebyg med lidt tomater eller andre grøntsager. Som smørelse på brød, til tapas, på pizza eller en god stor klat som dressing i en salat.

Næringsindhold pr. 100 g =1817 kJ:

Protein 13 g, kulhydrat 2,2 g, fedt 42 g (mættet 5,4 g, monoumættet 26 g, polyumættet 3,8 g) kostfibre 1,2 g

De kan også laves med melorme: